به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه فجر، مجمع نخبگان جوان ابرکوه با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور ابرکوه، شهرداری و فرمانداری، هلال احمر و آموزش و پرورش این شهرستان، دومین دوره مسابقات دانش آموزی پرتاب موشک های آبی، پنج شنبه 11 بهمن 97 در محوطه چمن فوتبال استادیوم شهید پور اکبری ابرکوه برگزار نمود.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این مسابقات 45 تیم دانش آموزی شامل25 تیم پسرانه و 20 تیم دخترانه از دبیرستان های مختلف ابرکوه حضور داشته و به رقابت پرداختند.
در این مراسم تیم های شرکت کننده سازه های خود را بر روی بطری های یک و نیم لیتری آب پیاده کرده و سپس به نوبت این موشک های آبی از یک سکو پرتاب و رکورد گیری شدند.
گفتنی است، در پایان این مراسم با حضور معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ابرکوه، شهردار، مدیر هلال احمر و مدیر مرکز رشد ابرکوه، از سه تیم برتر این مسابقات با اعطای لوح تقدیر و تقدیم جوایز تقدیر شد.

• ۱۴ بهمن, ۱۳۹۷