مرحله استانی دومین دوره مسابقات ملی دفاع 3 دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی، روز سه شنبه 28 آذر با حمایت پارک علم و فناوری یزد در دانشگاه یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این مسابقات با هدف آشنایی صاحبان صنعت با نتایج پژوهش‌های دانشجویی، ترویج ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان برگزار می شود.
در این دوره از مسابقات، 28 دانشجوی یزدی به بیان دستاوردهای پایان‌نامه خود برای اساتید و‌ صاحبان صنعت طی سه دقیقه پرداختند که در پایان بر اساس رای هیات داوران، مهران زارعی و مریم عابدی دانشجویان رشته اقتصاد و وجیهه مظفری دانشجوی رشته نساجی از دانشگاه یزد، به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کرده و مجوز حضور در مسابقات نیمه نهایی این رقابت‌ها را به دست آوردند.
گفتنی است این مسابقات در سه مرحله استانی، نیمه نهایی و نهایی برگزار می‌شود که مرحله نهایی آن همزمان با مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره پایان‌نامه سال دانشجویی در بهمن‌ماه و با معرفی برترین‌ها انجام خواهد شد.
لازم به ذکر است دانشگاه یزد، جهاد دانشگاهی استان، اتاق بازرگانی و خانه صنعت و معدن یزد نیز در برگزاری این مسابقات همکاری داشتند.

• ۲۹ آذر, ۱۳۹۶