مراسم کاشت نهال فناوری چهاردهم تا بیستم اسفند ۹۶ با حضور مسئولین ارشد استان، جمعی از دانشجویان و دانش آموزان استان، در محل طرح جامع پارک علم و فناوری یزد برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این طرح با هدف ترویج فرهنگ نوآوری و فناوری، توجه به مناطق پاک و زیست بوم فناوری، استفاده از جوانان و نوجوانان به عنوان سرمایه های اصلی در اجرای طرح جامع پارک علم و فناوری یزد، معرفی پارک به دانش آموزان و نوجوانان، ایجاد نشاط در بین دانش آموزان و نوجوانان، مشارکت در ساخت بزرگترین مجموعه کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت در مرکز کشور و ایجاد امید به آینده بهتر توسط پارک علم و فناوری یزد برگزار می شود.
گفتنی است، مراسم کاشت نهال فناوری، 11 صبح روز چهارشنبه، 16 اسفند با حضور داریوش پورسراجیان، رئیس پارک و جمعی از مسئولین ارشد استانی در محل طرح جامع پارک علم و فناوری یزد واقع در پشت پارک کوهستان، جاده کنار گذر یزد به کرمان، جنب ورزشگاه، برگزار خواهد شد.