دوره آموزشی دو روزه آشنایی با خدمات فناوری برای اعضای هیات علمی دانشگاه اردکان روز22 و 23 اسفندماه در دانشگاه اردکان و پارک علم و فناوری یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در روز اول این دوره آموزشی در دانشگاه اردکان، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد، تاریخچه کارآفرینی و مدل های نوآوری را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.

شهرام شکوهی، با ارائه تعریف جامع از کارآفرین و کارآفرین سازمانی به معرفی انواع کسب وکار دانش بنیان و تعریف دره مرگ در تجاری سازی پرداخت و توضیحاتی در خصوص هرم خدمات پارک ها و مراکز رشد در دنیا ارائه کرد.

تقی فرهنگ نیا؛ مدیر مرکز رشد فناوری اطلاعات پارک نیز در ادامه به تشریح زنجیره ایده تا محصول، نحوه پرورش ایده و تولید و فروش محصول پرداخت. مبحث آشنایی با قوانین دانش بنیان و بهره مندی از مزایای قانونی آن و آشنایی با خدمات صندوق های توسعه فناوری در کشور، نیز از سرفصل های ارائه شده توسط عباس باقی؛ مدیر مرکز رشد زیست فناوری پارک و محمد سپهر رییس صندوق پژوهش و فناوری یزد بود.

در روز دوم این دوره آموزشی که با حضوراعضای هیات علمی دانشگاه اردکان در پارک علم وفناوری یزد برگزار شد، معاون فناوری و نوآوری پارک به معرفی خدمات و فعالیت های انجام شده در پارک پرداخت و اظهار داشت: ترویج خلاقیت و نوآوری و ترغیب دانشجویان برای ورود به پارک علم وفناوری گام اول ترویج کارآفرینی دانش بنیان محسوب می شود که با تعامل و همکاری بیشتر میان دانشگاه ها و پارک علم و فناوری یزد این امر می تواند به بروز خلاقیت و روحیه کارآفرینی در فارغ التحصیلان دانشگاهی منجر شود.

احمدرضا فقیه خراسانی با اشاره به تفاوت های حمایتی بنیاد نخبگان و پارک های علم وفناوری اظهار داشت: حمایت های پارک علم وفناوری به شخص حقیقی تعلق نمی گیرد و حمایت و خدمات تنها به شرکت ها ارائه می شود.

وی با بیان توضیحاتی در خصوص نحوه پذیرش و ارائه ایده در پارک ها عنوان کرد: حمایت از تحقیقات و مباحث تئوری جزو وظایف پارک ها نیست و در این نهاد به کارآفرینی و تجاری سازی محصول بها داده می شود .

در ادامه امین درخشان؛ مجری مرکز نوآوری پارک، آموزش و مشاوره مستمر با هدف کسب مهارت برای فارغ التحصیلان دانشگاهی را از اهداف اساسی ایجاد مرکز نوآوری دانست و تصریح کرد: استفاده از مشاوره تخصصی، امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی و دوره های آموزشی مرکز، حمایت از شرکت در آموزش های تخصصی پیشرفته مربوط به طرح وامکان شرکت در مسابقات از خدمات مرکز نوآوری به صاحبان ایده است.

گفتنی است در پایان این دوره آموزشی اعضای هیات علمی دانشگاه اردکان از بخش های مختلف پارک علم و فناوری یزد بازدید کردند و از نزدیک با دستاوردها و خدمات این مراکز آشنا شدند.

• ۲۳ اسفند, ۱۳۹۵