دپارتمان آموزش شرکت فرزانگان کویر (آنلاین بیاموز)، یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری یزد در راستای افزایش سطح علمی دانشجویان و علاقه‌مندان به علوم کامپیوتر، اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی به صورت مجازی نموده است.

به گزارش روابط عمومی پارک، عباس روشن، مدیرعامل این شرکت در خصوص این دوره‌ها اظهار داشت: دوره‌های مذکور با همکاری پارک علم و فناوری یزد در خصوص مسائل کاربردی و حرفه‌ای بخش IT و در زمینه‌های لینوکس, شبکه, برنامه‌نویسی و آموزش زبان انگلیسی می‌باشد.

وی در ادامه افزود: سرفصل دروس براساس کاربردی بودن مطالب و بر طبق استاندارد آموزشی موسسات بین‌المللی که در این حوزه فعال هستند توسط اساتید متخصص و مجرب در هر زمینه تعیین شده است.

مدیرعامل شرکت فرزانگان کویر در مورد امکانات لازم جهت شرکت در دوره‌ها نیز داشتن سرویس اینترنت ADSL با سرعت معمولی و میکروفون و وبکم با مشخصات رایج در بازار را کافی دانست و اعلام نمود سعی شده است تا امکان یادگیری با این سیستم برای هر فرد با ساده ترین روش مقدور گردد.

لازم به ذکر است شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری و دانشجویان از تخفیف 10% حضور در دوره‌ها می‌توانند بهره‌مند شوند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با سرفصل دروس و زمان برگزاری آنها می‌توانند به وبسایت دپارتمان آموزش این شرکت به آدرس http://www.biamoz.ir مراجعه نمایند.

• ۱۷ آبان, ۱۳۹۳