جلسه آشنایی با تجارب محمد مهدی فنایی و حسین شهری زاده، روز پنج شنبه 26 مردادماه با حضور مدیران عامل شرکت های مستقردر پارک علم وفناوری یزد در سالن اجتماعات پارک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، محمد مهدی فنایی، رئیس هیات مدیره شرکت های الکترو کویر، پارس کویر، لنا، انرژی کویرپایا و رسم آرا و عضو هیات امنای بیمارستان های محب، جامعه یاوری، بنیاد امیرکبیر و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران است.
فنایی در ابتدای این نشست هدف گذاری را اصل اساسی در کارآفرینی و مدیریت دانست و تلاش و پیگیری برای رسیدن به هدف را خصوصیت انسان موفق عنوان کرد.
وی سپس به تشریح انواع مشتری و چگونگی رعایت حق الناس در کسب و کار پرداخت و آموزش به پرسنل را در ارائه توانایی آن ها بسیار مهم تلقی کرد.
محمد مهدی فنایی در پایان سخنان خود به بیان خاطراتی از زندگی خود پرداخت و توکل به خدا و ایمان به اشرف مخلوقات بودن خود را از راهکارهای حل مشکلات زندگی دانست.
در ادامه این نشست حسین شهری زاده مباحثی مانند نوآوری، خلاقیت و کارآفرینی را برای حاضران تشریح کرد.
وی به تفاوت بین کارمند بودن و کارآفرین بودن اشاره کرد و اظهار داشت: کارمند به دنبال امنیت شغلی و کار کردن براساس برنامه ریزی ها است و کارآفرین به دنبال آزادی و برنامه ریزی کردن برای دیگران است.
شهری زاده ادامه داد: 99 درصد کسب و کارها در ده ساله اول فعالیت شکست می خورند که از عمده دلایل آن می توان به نقص سیستم آموزشی کشور در عدم پرورش روحیه کارآفرینی در جوانان اشاره کرد.
وی در پایان تصریح کرد: برای کارآفرین بودن نیاز به کسب آموزش و مهارت است و داشتن روحیه انعطاف پذیر برای تغییر می تواند به داشتن شخصیتی کارآفرین کمک کند.
حسین شهری زاده دکترای حرفه ای مدیریت کسب و کار و عضو انجمن های مشاوران مدیریت ایران، مدیریت منابع انسانی ایران و بازاریابی ایران است.
گفتنی است آشنایی با تجارب محمد مهدی فنایی و حسین شهری زاده به همت پردیس زیست فناوری و سیستم های پیشرفته برگزار شد.