دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره هنری هفته پژوهش را ویژه پژوهشگران، دانشجویان و دانش آموزان برگزار خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این جشنواره در موضوعات مدیریت آب و خاک، حمل و نقل و آلودگی محیط زیست، سلامت و درمان، فرهنگ و سرمایه اجتماعی و فضای مجازی و در رشته های کاریکاتور، عکاسی، نقاشی، فیلم کوتاه مستند ( حداکثر 60 ثانیه ) برگزار خواهد شد.
علاقه مندان می توانند از طریق نشانی اینترنتی www.atf.gov.ir ثبت نام نموده و آثار خود را با شرایط ذکر شده در بخش مقررات ارسال آثار، حداکثر تا تاریخ 30 آبان 97 به دبیرخانه ارسال نمایند.
گفتنی است، جوایز این جشنواره در بخش دانش آموزی شامل نفر اول سه میلیون تومان، نفر دوم، دو میلیون تومان و نفر سوم سه میلیون تومان به همراه لوح تقدیر، در بخش دانشجویان و پژوهشگران، نفر اول 4 میلیون تومان، نفر دوم 3 میلیون و نفر سوم 2 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر خواهد بود. همچنین در پایان نمایشگاهی از آثار منتخب برگزار و از برندگان طی مراسمی تقدیر به عمل خواهد آمد.

• ۲۴ مهر, ۱۳۹۷