رئیس و معاون فناوری و نوآوری پارک یزد به همراه مدیرعامل شرکت همکاران صنعت شمس از دانشگاه پیام نور تفت بازدید کردند.
در این بازدید که با هدف بررسی راه های همکاری مشترک میان پارک یزد و دانشگاه پیام نور تفت در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی برگزار شد، پورشمسی، مدیر عامل شرکت همکاران صنعت شمس با بیان اینکه در حوزه روستایی به دنبال رفع آلودگی در فرآیند تولید پسته،حنا و محصولات مشابه از طریق توسعه فناوری کشت بافت هستیم،گفت: طرحی را در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی در ۱۵ استان آغاز کردیم که امیدواریم این طرح در استان یزد به عنوان پایلوت اجرا شود. وی افزود: بحث علمی و فناوری این طرح باید با همکاری و راهنمایی های پارک یزد صورت گیرد.
در ادامه نیز مسوولین پارک یزد از کتابخانه، سالن های ورزشی و آزمایشگاه های دانشگاه بازدید کردند.

• ۲۴ اسفند, ۱۳۹۹