مسوولین پارک یزد، روز سه شنبه 9 دی 99 با حضور در موسسه کوثر یزد، نشستی با مسوولین این موسسه برگزار کردند.
در این نشست مجید نصیری، مدیرعامل موسسه کوثر یزد ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این موسسه، گفت: موسسه خیریه کوثر در سال ۷۲ با هدف تامین بخشی از منابع مالی انتقال آب به استان، به همت مرحوم حجت الاسلام و المسلمین صدوقی تاسیس شد و با انجام فعالیت های مختلف اقتصادی و کسب درآمد ، منابع مالی خط اول انتقال آب به استان را تامین نموده و بزرگترین پروژه انتقال آب کشور در سال ۱۳۷۸ را به بهره برداری رسانده است.
وی در ادامه به ساخت مجتمع کاریزبوم به عنوان یکی از فعالیت های مهم موسسه کوثر اشاره نمود. وی سرمایه گذاری در پروژه های مهم توسعه استان را یکی از ماموریت های موسسه دانست.
مدیرعامل موسسه کوثر یزد، ضمن اعلام آمادگی مجموعه کوثر برای استفاده از ظرفیت شرکت های مستقر در پارک یزد، گفت: در حال حاضر با چند شرکت مستقر در پارک همکاری می کنیم و پیشنهادهای خوبی در حوزه های مختلف مانند مانیتورینگ و هوشمندسازی به دست ما رسیده که در حال بررسی آن ها هستیم.
نصیری پیشنهاد نمود جلسه ای با حضور شرکت های پارک و کارشناسان فنی موسسه کوثر به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت موجود در شرکت های پارک تشکیل شود.
لطفی، رئیس پارک نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت های شرکت های پارک در حوزه های مرتبط با آب، گفت: شرکت های مستقر در پارک یزد در زمینه های انتقال و تصفیه آب و مانیتورینگ فعالیت هایی به صورت تخصصی انجام داده اند که موسسه کوثر می تواند از این ظرفیت ها استفاده کند.
وی افزود: پیشنهاد می کنم در این زمینه موسسه کوثر سرمایه گذاری مشترک با پارک انجام دهد تا از این طریق شرکت ها توسعه یافته و بتوانند در پروژه‌های موسسه و پروژه‌های مرتبط با آب استان همکاری کنند.
شکوهی، معاون فناوری و نوآوری پارک نیز در این بازدید با اشاره به معضل کمبود آب به عنوان بزرگترین مانع توسعه استان، گفت: با توجه به اینکه مجموعه کوثر، آب و زمین مناسب در اختیار دارد می تواند مجموعه ای تخصصی از شرکت های فعال در حوزه آب را گرد هم آورده و یک پهنه علم و فناوری در این حوزه ایجاد کند.
شکوهی با اشاره به فعالیت 34 شرکت فعال در حوزه تصفیه آب در استان یزد، گفت: می توانیم شرکت های معتبر این حوزه را به شما معرفی کنیم تا شما هم از طریق صندوق پژوهش و سهامداری در این شرکت ها، از آن ها حمایت مالی داشته باشید.

سرمایه گذاری موسسه در حوزه های دانش بنیان و در نهاد های حامی فناوری، کمک به استقرار شرکتهای فناور و دانش بنیان متقاضی استقرار در عرصه های کاریز بوم، تبادل تجربیات در حوزه عمرانی با طرح جامع پارک علم و فناوری یزد همچنین برگزاری رویدادهای مشترک با پارک و سایر موسسات پژوهشی از دیگر مواردی بود که در خصوص آنها تبادل نظر صورت گرفت.
در این نشست ضمن دعوت از هیات مدیره موسسه برای حضور در مرکز فناوری اقبال و آشنایی با ظرفیت های شرکت های مستقرقرار شد نمایندگان طرفین با تشکیل کمیته ای تخصصی، ظرفیت های همکاری را استخراج و زمینه همکاری در خصوص مسایل مورد توافق را فراهم آورند.

• ۱۴ دی, ۱۳۹۹