پارک علم وفناوری یزد وخانه صنعت، معدن وتجارت استان با هدف هم‌افزایی و بهره‌گیری از تمامی ظرفیتها درتوسعه استان، ارتقاء سطح همکاریها وپیوند میان دانشگاه وصنعت در مورخ 5 تیر 1393 تفاهم‌نامه‌ای امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی پارک، این تفاهم‌نامه در مراسم روز ملی صنعت و معدن ودر حضور جمع کثیری از صنعتگران، معدن کاران ومدیران اجرایی استان به امضای رؤسای پارک علم وفناوری یزد و خانه صنعت ومعدن وتجارت استان رسید.

رئیس پارک درسخنرانی خود ضمن تشکر از برگزارکنندگان مراسم وتقدیراز تمامی صنعتگران با اشاره به کمبود امکانات ومنابع طبیعی استان به ویژه آب، توجه به اقتصاد مبتنی بردانش و توسعه فناوری را تنها راه توسعه استان دانست. وی در بخش دیگری ازسخنان خود بر جایگاه و اهمیت پارک علم وفناوری یزد و مجموعه اقبال در توسعه استان تأکید نمود.

استاندار یزد نیزضمن ابراز خرسندی از این ابتکار، امضای این تفاهم‌نامه را نمودی زیبا از هم‌افزایی میان فناوری وصنعت برشمرد و آنرا سرمایه‌ای عظیم برای توسعه استان دانست. گفتنی است این تفاهم‌نامه متشکل از ده بند است که براستفاده از ظرفیت طرفین برای توسعه فناوری، برگزاری جلسات مشترک، استفاده از ظرفیت خیرین فناور، حمایت از تشکیل شرکتهای دانش بنیان و اتاق فکر صنعت و فناوری تأکید دارد.

• ۷ تیر, ۱۳۹۳