دکتر محمد تقی قربانیان، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری و دکتر محمد رضا فدوی اسلام، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه دامغان در تاریخهای 26 و 27 خرداد 93 از پارک علم و فناوری یزد بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی پارک، در این بازدید که به منظور بررسی راهکارهای تأسیس مرکز رشد در دانشگاه دامغان و آشنایی با پارکهای علم و فناوری انجام شد، مهمانان در دیدارهای جداگانه با مهندس شهرام شکوهی معاون پشتیبانی، خانم مهندس خسروی مدیر امور مؤسسات و مهندس تقی فرهنگ‌نیا، مدیر مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری یزد، با تجربیات پارک در زمینه حمایت از شرکتها و توسعه فناوری آشنا شدند. بازدید از شرکتهای موفق پارک از دیگر بخشهای این بازدید دو روزه بود.

در پایان در راستای تعامل بیشتر مجموعه‌ها توافق‌ گردید تفاهم‌نامه‌ای با نظر طرفین تنظیم و جهت اجرائی شدن به امضای رئیس پارک و دانشگاه برسد.

• ۳۱ خرداد, ۱۳۹۳