در این مراسم که در سالن کنفرانس مرکز اقبال آغاز شد ابتدا دکتر یار احمدی ریاست پارک، ضمن عرض خیر مقدم، به تبیین نقش پارکها در فرایند ارتقای علمی کشور پرداختند. ایشان پرهیز از موازی کاری در نظام مدیریت علمی کشور و عنایت ویژه به کیفیت فناوری در واحد های فناور، در کنار رشد کمی را نکته کلیدی رشد علم و فناوری در کشور دانسته و یافتن بازار برای محصولات شرکتهای دانش بنیان را مهمترین دغدغه پارک علم و فناوری یزد معرفی کردند

در ادامه مهندس شکوهی معاون فناوری و نوآوری نیز ضمن تشریح جایگاه پارکها در کشور ، گزارش عملکرد پنج ساله منتهی به سال 88 را از پارک علم و فناوری یزد ارائه نمودند.

سپس هیئت بازدید کننده از مجموعه چند مستاجره اقبال یازدید و با تعدادی از موسسات مستقر از نزدیک دیدار کردند. از جمله این موسسات شرکت محیا پرداز فعال در زمینه طراحی و تدوین سیستمهای جامع شهری و شرکت فناوری اطلاعات ایساتیس فعال در زمینه مهندسی وب و اتوماسیون اداری تحت وب را می توان نام برد، که مدیران عامل آن شرکتها زمینه فعالیت موفقیتها و محصولات خود را برای هیئت بازدید کننده تشریح نمودند.

• ۲۴ فروردین, ۱۳۹۰