شرکت راهکارهای تجارت پویا (سورنا) فعالیت خود را از سال ۹۲ در زمینه توسعه و انتقال فناوری و تجاری سازی طرح های فناوری و دانش بنیان آغاز نمود. این شرکت در سال ۹۴، همزمان با راه اندازی فن بازار استان یزد، به عنوان کارگزار آن انتخاب شده و موفقیت های بسیاری در این حوزه کسب کرد که آخرین مورد آن، کسب عنوان رتبه اول در بین فن بازارهای کشور در سال ۹۸ است.
همزمان با سالگرد افتتاح فن بازار منطقه ای استان یزد، محمد مهدی لطفی، رئیس پارک یزد به همراه شهرام شکوهی، معاون فناوری و نوآوری و تقی فرهنگ نیا، مدیر پردیس علوم انسانی و هنر، از این شرکت بازدید نموده و از نزدیک در جریان فعالیت‌های آن قرار گرفتند.
علومی، مدیرعامل شرکت سورنا در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های فن بازار یزد گفت: مشاوره حوزه بازار و تجاری سازی برای بیش از ۱۱۰ شرکت فناور، برگزاری ۸۰ رویداد فناوری و شناسایی بیش از ۱۱۱ نیاز صنعت از جمله این فعالیت ها بوده است.
وی افزود: امسال نیز برنامه شناسایی توانمندی های شرکت های فناور پارک برای ۹۲ شرکت انجام و نیازهای تجاری‌سازی آنها نیز استخراج شد. علومی، محتوا سازی، تکمیل اطلاعات توانمند سازی شرکت ها و برگزاری نمایشگاه مجازی هفته پژوهش را به عنوان برنامه‌های آینده فن بازار مطرح کرد و گفت: در حال حاضر ۱۲ نفر در شرکت سورنا فعالیت می کنند که با افزایش خدمات شرکت، تعداد شاغلین در آن نیز افزوده خواهد شد.
لطفی، رئیس پارک یزد نیز با بیان اینکه برای ارائه خدمات بهتر باید مطالعات خود را بالا برده و دانش خود را بروز کنید،گفت :فعالیت‌های فن بازار استان یزد مستندسازی شده و به شرکت‌ها اطلاع رسانی شود تا تمام شرکت ها در دوره های مختلف از جمله دوره پیش رشد، از خدمات فن بازار اطلاع یافته و از آنها بهره مند شوند.
شکوهی، معاون فناوری و نوآوری پارک نیز مهم‌ترین مشکل شرکت‌ها را عدم آگاهی از نیازهای بازار دانست و گفت: باید شورایی از افراد معتبر و خبره بازار در حوزه های مختلف تشکیل شده و خروجی نظرات آنها به اطلاع شرکت‌ها برسد.
وی افزود: با توجه به تغییر شرایط اقتصادی و پیشرفت تکنولوژی، دانش بازار شرکت ها نیز باید به روز شود.