داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، روز دوشنبه 24 دی 97، با حضور در دانشگاه اردکان از نزدیک در جریان فعالیت‌های آن دانشگاه قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در نشست رئیس پارک با رئیس، معاونین و مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه اردکان دیدار و گفت و گو کرد. بهجتی، رئیس دانشگاه اردکان، ضمن خوش آمدگویی، به تشریح وضعیت دانشگاه و علاقه مندی مجموعه به همکاری های مشترک فناورانه پرداخت.
داریوش پورسراجیان نیز با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی و نیروی انسانی اردکان، این شهرستان را دارای پتانسیل های فراوان در حوزه علم و فناوری دانست و مدل همکاری های فناورانه پارک و شهرستان های استان را یکی از الگوهای توسعه ای موفق برشمرد.
وی افزود: در این مدل، با محوریت فرمانداری ها متناسب با ظرفیت منطقه ای طیفی از خدمات پارک برای مخاطبین ارائه می گردد.
گفتنی است، در این نشست همچنین در خصوص مفاد تفاهم‌نامه سه جانبه میان پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه اردکان و فرمانداری اردکان، بحث و تبادل نظر شد.

• ۲۵ دی, ۱۳۹۷