داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد به همراه احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک روز چهارشنبه 15 اسفند ماه از اولین دوره المپیاد بازی های فکری، آموزشی ‌و سرگرمی دانش آموزان استان در محل سالن ورزشی حضرت امام علی علیه السلام دانشگاه یزد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، داریوش پورسراجیان در این بازدید بیان کرد المپیاد دانش‌آموزی نبوغ از برنامه های بسیار پرشوری برخوردار است که ملاحظه نمودم و فرصت مناسبی است که دانش‌آموزان با مباحث نوآوری و فناوری که در مجموعه پارک علم و فناوری پیگیری می شود آشنا شوند و این آمادگی برای کسب مهارت های دانش‌آموزان و دیدگاه اجتماعی و مهارتی همراه با آموزش در آنها شکل بگیرد و باعث تقویت روحیه ی کار تیمی و کارآفرینی شود.
وی جهت بهبود بخشیدن به این برنامه در سال های آینده افزود: با کسب تجربه از امسال و برنامه ریزی بلند مدت و تشکیل یک دبیرخانه دائمی بلافاصله بعد از اتمام این مسابقات برای دوره بعد و نیز آموزش و تامین امکانات بسیار موثر برنامه ریزی خواهد شد.