محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور روز شنبه 18 آبان 98 با حضور در پارک علم و فناوری یزد، از بخش های مختلف پارک بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در جریان این بازدید که با همراهی محمدعلی طالبی، استاندار یزد، محمدمهدی لطفی، رئیس پارک علم و فناوری یزد و جمعی از مسئولین استانی انجام گرفت، اعضا و سرپرست شرکت های دانش بنیان و فناور استان یزد، ضمن ارائه گزارشی از مهم ترین طرح ها و ایده های در حال اجرا در حوزه های مختلف صنعتی، پزشکی، علمی، کشاورزی، محیط زیست و شهرسازی، درخواست ها و مطالبات خود را برای حمایت بیشتر با رئیس دفتر رییس جمهور در میان گذاشتند.
گفتنی است، پس از بازدید، نشست صمیمانه فناوران و مدیران شرکت های دانش بنیان و نوآفرین با محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در مرکز فناوری اقبال برگزار شد.

• ۱۸ آبان, ۱۳۹۸