دانش آموزان دبیرستان دوره اول زینبیه رضوانشهر 23 فروردین از پارک علم و فناوری یزد بازدید کردند.

سید محمد خامسی، مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد در جمع دانش آموزان این دبیرستان، با اشاره به فلسفه وجودی پارک های علم و فناوری، گفت: باید تلاش کنید در هر رشته ای که تحصیلات خود را ادامه می دهید، نگاه کارآفرینی داشته باشید.

وی تاکید کرد: پارک های علم و فناوری حلقه گمشده اقتصاد دانش محورند و می توانند تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی بر پایه دانش داشته باشند.

در ادامه الهام خدابنده، مدیرعامل شرکت روماک، به عنوان یکی از شرکت های موفق در حوزه علوم انسانی ضمن ارائه گزارشی از نحوه فعالیت شرکت ها در پارک، گفت: شرکت روماک کار خود را از مرکز رشد آغاز کرد و در حال حاضر در ساختمان چند مستاجره مستقر است و در این مسیر پارک علم و فناوری یزد حمایت های فراوانی از این شرکت داشته است.

در پایان دانش آموزان این مدرسه از بخش های مختلف پارک بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیت های آن ها قرار گرفتند.