اعضای هیات علمی دانشگاه یزد، چهارشنبه 23 تیر 95 از پارک علم و فناوری یزد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد، احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک ضمن معرفی بخش های مختلف پارک، خدمات ارائه شده توسط این واحدها را به تفصیل بیان کرد.

در ادامه نشست نیز گزارشی از فعالیت های مرکز نوآوری و حمایت های مالی این مرکز ارائه شده و شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی و احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ داده و در زمینه های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت .

در پایان نیز اعضای هیات علمی از بخش های مختلف پارک از جمله پارک کودکان و نوجوانان، مرکز رشد IT، مرکز نوآوری، ساختمان چند مستاجره و چند شرکت فناور مستقر در پارک بازدید کردند.

گفتنی است این بازدید در راستای کارگاه آموزشی «روش و مدیریت تحقیق» برای اعضای هیات علمی دانشگاه یزد و به میزبانی پارک علم و فناوری انجام شد