شرکت تعاونی دانش بنیان آپافن فعالیت خود را از آذر ماه 1390 در زمینه اتوماسیون صنعتی، مکاترونیک، برق و کنترل صنعتی آغاز کرد. گروه آپافن با بهره مندی از دانش فنی و با بیش از 10 سال سابقه پرسنل در صنایع مختلف توانسته است جوابگوی نیاز صنایع مختلفی از جمله نساجی باشد. وکیلی، مدیرعامل این شرکت گفتگویی با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد داشته است که متن آن را با هم می خوانیم:

لطفا توضیحاتی در مورد تاسیس شرکت و فعالیت های آن بفرمایید
این شرکت از مرحله‌ی پیش‌رشد فعالیت خود را در پارک علم و فناوری یزد آغاز کرده و پس از سه سال فعالیت در مرحله‌ی رشد در سال 89 در پارک علم و فناوری یزد مستقر شده است. در حال حاضر نیز با هشت نفر پرسنل به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

در حال حاضر اصلی ترین فعالیت این شرکت در چه زمینه ای است؟
عمده‌ی صنعت استان یزد کاشی و سرامیک، نساجی و تولید فولاد است و شرکت آپافن در ساخت ماشین آلات فعالیت دارد در واقع ما فعالیت خود را از ماشین آلات کاشی و سرامیک شروع کردیم، در صنعت فولاد ادامه دادیم و در حال حاضر در صنعت نساجی به رقابت با محصولات خارجی می پردازیم. به طوری که دستگاه‌های تولید شده در این شرکت، از جمله کنترل کیفی اپتیک نخ شانل در دنیا بی‌رقیب است.

در طول فعالیت این شرکت چه دستاوردهایی داشتید؟
از جمله ماشین‌آلات ساخت این شرکت می توان به ماشین چندلاکن، برگردان نخ معمولی و ماشین آلات صنعت رنگریزی اشاره کرد که البته مهم ترین ویژگی تولیدات شرکت آپافن، گارانتی و خدمات پس از فروش مطلوب و به طور کلی قیمت پایین‌تر در برابر ارائه‌ محصولی با کیفیت‌تر است.

حضور در پارک علم و فناوری یزد چه مزایایی برای شرکت شما داشته است؟
یکی از بزرگترین مزایای حضور در پارک علم و فناوری یزد، ایجاد هم افزایی میان شرکت های مستقر است. برای مثال شرکت آپافن با دیگر شرکت‌های مستقر در پارک در زمینه های مختلف از جمله در استفاده‌ی نرم‌افزارها در ارتقای ماشین‌آلات و شرکت در نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت نساجی، همکاری داشته است که البته برای هماهنگی در این امور نیاز به حمایت مسئولین پارک نیز هست.

چه مشکلاتی پیش روی شرکت شماست و چه صحبتی با مسئولین پارک و مسئولین استانی دارید؟
یکی از عمده ترین مشکلات ما فضای کم و اجاره است. با توجه به این‌که شرکت آپافن اولین شرکتی است که برای استقرار در زمین طرح جامع پارک علم و فناوری یزد، تفاهم نامه‌ی مرتبط را با پارک منعقد کرده است و با توجه به پتانسیل بالای پارک علم و فناوری یزد در ایجاد اشتغال با هزینه‌ی کم، از مسئولین ارگان‌های دولتی استان می خواهیم به منظور بسترسازی زمین طرح جامع پارک تسهیلات بیشتر و سریعتری را ارائه کنند.

• ۳۰ اردیبهشت, ۱۳۹۷