شرکت توسعه الکترونیک فرخ مهر فعالیت خود را از سال 92 در زمینه طراحی نرم افزار های مبتنی بر وب و شبکه، طراحی اپلیکیشن موبایل و طراحی سایت آغاز کرده و در حال حاضر یکی از شرکت های پیشرو در این حوزه ها است. سلمان ایرانی، مدیرعامل این شرکت با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد به گفت وگو نشسته که حاصل آن را با هم می خوانیم:

لطفا توضیحاتی در مورد تاسیس شرکت و فعالیت های آن بفرمایید

این شرکت 5 سال است فعالیت خود را با دو نفر نیرو آغاز کرده و در حال حاضر 15 نفر مشغول به کار هستند. سعی کردیم محصول محور باشیم و به طور کلی در حوزه نرم افزار، پروژه و اپلیکیشن فعالیت می کنیم.

در حال حاضر اصلی ترین محصولات این شرکت چیست؟

نرم افزارهای مدیریت دانش وپروژه های بی پی ام اس، مدیریت فرایندهای کارخانجات و مدیریت ارتباط با مشتری، نوبت دهی، مدیریت چک و اقساط فروشگاه ساز، مدیریت آپارتمان و مجتمع های اداری، نرم افزار سونوگرافی و رادیولوژی و مدیریت رستوران از جمله محصولات شرکت توسعه الکترونیک فرخ مهر است.

چه چیزی محصولات این شرکت را متمایز کرده است؟

از مزیت های این شرکت نسبت به محصولات رقیب، خصوصی سازی فرایند ساز است که با توجه به سفارش مشتری تغییرات لازم را انجام می دهیم. پشتیبانی قوی و 24 ساعته و رضایت مشتریان، مهمترین دستاورد شرکت می باشد.

حضور در پارک علم و فناوری یزد چه مزایایی برای شرکت شما داشته است؟

ایجاد بازاری پویا و انتقال دانش بازار در ابتدای کار و مرحله پیش رشد شرکت بزرگترین کمک پارک علم و فناوری به شرکت های دانش بنیان و نوپا است.

مشکلات پیش روی شرکت چیست؟

بازار یزد از توانمندی شرکت های نرم افزاری داخل استان اطلاع کافی ندارند و این می‌تواند مشکلی برای شرکت های تولید کننده در این حوزه باشد.

• ۲۰ فروردین, ۱۳۹۷