از سوی داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد انجام گرفت:

طی حکمی از سوی داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد، احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک به عنوان دبیر هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این حکم داریوش پورسراجیان با اشاره به برگزاری موفق هفتمین دوره این مسابقات در سال 94 به دبیری احمدرضا فقیه خراسانی و ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان، از تمامی واحدهای پارک علم و فناوری خواسته تا در به ثمر نشستن این مهم وی را یاری کنند.

گفتنی است، در پی امضای تفاهم نامه همکاری میان پارک علم و فناوری یزد، وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آموزش و پرورش استان یزد هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی به میزبانی پارک علم و فناوری یزد در سال جاری برگزار خواهد شد.

• ۲۵ شهریور, ۱۳۹۵