در مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که با حضور وزیر علوم، تحقیقات، فناوری،معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف و جمعی از مسئولین برگزار شد؛ غرفه پارک علم و فناوری یزد به عنوان یکی از غرفه های برتر نمایشگاه انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این مراسم که 26 آذر در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، غرفه های دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه تهران، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علم و صنعت ایران، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، پژوهشگاه زیست فناوری و مهندسی ژنتیک، صندوق حمایت از صنایع الکترونیک «صحا» و پارک علم و فناوری گیلان به همراه پارک علم و فناوری یزد به عنوان غرفه برتر معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
گفتنی است، هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار 22 تا 26 آذر در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.