مهندس رضا علی فلاح زاده، دانشجوی رشته بهداشت محیط به عنوان نفر اول دانشجویان نمونه کشوری در مقطع کارشناسی ارشد در سال 92 توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی و جایزه خود را از دست اسحاق جهانگیری معاون اول محترم ریاست جهوری دریافت نمود.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از روابط عمومی مرکز رشد ابرکوه، انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه کشوری یکی از فعالیتهای مهم نظام آموزش عالی در کشورمان است که امسال هیجدهمین دوره این انتخاب در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از طی مراحل مختلف انجام پذیرفته و نتایج آن اعلام شده است.

مهندس فلاح زاده، متولد سال 1361، دارای 40 مقاله ملی و بین الماللی، 5 کتاب چاپ شده، یک اختراع ثبت شده و پژوهشگر 14 طرح پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور می‌باشد. مهندس فلاح زاده که از اعضای شرکت پاک زیست پژوه ابرکوه می‌باشد دارای تقیرنامه‌های متعددی است و در سال 91 نیز توسط پارک علم و فناوری یزد به عنوان پژوهشگر برتر مرکز رشد ابرکوه معرفی شده بود.

همکاران مرکز رشد فناوری ابرکوه این موفقیت جدید را به این دانشمند جوان کشورمان تبریک گفته و برای ایشان در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت و سربلندی می نماییم.

• ۱۷ خرداد, ۱۳۹۳