معاون رئیس جمهور خبر داد؛

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از خبرگزاری مهر، نسرین سلطانخواه در حاشیه دومین نمایشگاه بین المللی فناوریهای پیشرفته در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه در این نمایشگاه شاهد انتقال و جذب فناوری هستیم، افزود: امیدواریم که این نمایشگاه بتواند مقدمه ای برای استقرار شرکتهای دانش بنیان کشورهای دیگر در پارکهای علم و فناوری به ویژه پارک فناوری پردیس باشد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان سایر کشورها می توانند در درون پارکهای علم و فناوری مستقر شوند، اظهار داشت: در این نمایشگاه تعدادی از شرکتهای دانش بنیان سه کشور روسیه، بلاروس و اوکراین خدمات خود را ارائه خواهند داد که این می تواند زمینه مناسبی برای انتقال فناوری میان این کشورها باشد.

سلطانخواه با تاکید بر اینکه ایران به سطحی از توانمندیها در حوزه علم و فناوری دست یافته است، خاطر نشان کرد: اعمال تحریمها علیه کشور یک ظرفیت برای ما بوده که بتوانیم با شتاب بیشتر از ظرفیتهای خود استفاده کنیم و مشکلات را به فرصت تبدیل کنیم.

• ۱۳ اسفند, ۱۳۹۱