طی مراسمی تفاهم نامه همکاری میان پارک علم و فناوری یزد و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد با حضور داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد و محمدصالح احمدی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد اول اردیبهشت 97 در دفتر رئیس پارک یزد به امضای طرفین رسید.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این تفاهم نامه با هدف توسعه آموزش های مهارتی با همکاری موسسات فناور مستقر در پارک، تدوین و اجرای دوره های آموزشی مورد نیاز موسسات فناور مستقر در پارک در قالب نظام آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی و کمک به راه اندازی مرکز رشد کسب و کار جهت بهره مندی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه منعقد شده و طی آن پارک علم و فناوری یزد به اقداماتی از قبیل اطلاع رسانی فرصت های همکاری با دانشگاه به موسسات فناور مستقر در پارک، همکاری در ایجاد مرکز رشد کسب و کار، همکاری در فعالیت های کلینیک مشاوره و اشتغال دانشگاه و … متعهد شد.
گفتنی است، مدت زمان اجرای این تفاهم نامه دو سال بوده و در صورت نیاز پس از اتمام دوره، امکان تصحیح و تدوین آن وجود دارد.

• ۲ اردیبهشت, ۱۳۹۷