در راستای تعامل بیشتر پارک علم و فناوری یزد و دانشگاه امام جواد (ع)، طرفین تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی پارک، در مراسمی که به همین مناسبت در مرکز فناوری اقبال برگزار شد، رئیس دانشگاه امام جواد (ع)، معاونین و مدیران گروه‌های آموزشی ضمن بازدید از مرکز فناوری اقبال ابتدا در جریان فعالیتها و حمایتهای مرکز نوآوری قرار گرفتند و سپس با حضور در مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک و بازدید از شرکتهای مستقر، با روند حمایت از شرکتها و پتانسیلهای آنها در زمینه توسعه فناوری و خدمات دانش‌بنیان آشنا شدند.

براساس این تفاهم‌نامه که در مورخ 93/6/11 به امضای دکتر پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد و دکتر محمدعلی وحدت، رئیس دانشگاه امام جواد (ع) رسید، طرفین آمادگی خود را برای به اشتراک‌گذاری منابع، راه‌اندازی مرکز نوآوری و پیش‌رشد در دانشگاه امام جواد (ع) و حمایت از طرحهای دانش‌بنیان و نوآورانه مشترک اعلام نمودند.

• ۱۱ شهریور, ۱۳۹۳