به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، دکترمحمد مهدی نژاد نوری گفت: اخیرا رئیس دانشگاه علم و صنعت اعلام کرده که برای اولین بار درآمدهای پژوهشی علم و صنعت از میزان اعتبارات افزایش داشته است و این نشان می دهد که دانشگاه در خدمت جامعه قرار دارد.
وی افزود: اینکه ما درابتدا یک ایده ازتولید و بعد حلقه ایده را به محصول و به خدمات نوآوری تبدیل کنیم مقدمه کار است نه همه کار البته این نکته را هم باید بیان کنم که با توجه به رشد علمی کشور درسطح جهان وضعیت ما در این سطح خوب است زیرا ما رتبه 15 علمی را درسطح دنیا و رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرده ایم .
مهدی نژاد نوری گفت: راه اندازی شبکه علمی باند پهن برای بررسی قدرت محاسباتی ابر کامپیوترها در بستر علمی کشور را راه اندازی کردیم تا رشد داشته باشیم، چنانچه هم اکنون پروژه های مشترک بین دستگاه های اجرایی دانشگاه‌ها برای افزایش همکاری و ارتباطات بین المللی رخ داده است.
وی افزود: هم اکنون 3 هزار و 200 شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که 25 هزار نفر در این شرکت ها مشغول کار هستند و همچنین 31 پارک علم و فناوری و 130 مرکز رشد نیز در کشور فعالیت می کنند .
معاون پژوهش و فناوری وزیرعلوم درخصوص طرح‌های کلان ملی گفت: برای طرح‌های کلان ملی مجلس 400 میلیون دلار اعتبار در نظر گرفته که این واقعا درتاریخ کشور بی نظیر بوده و همین امر تغییر محتوایی و جهشی دانشگاهی را در کشور به دنبال دارد و البته 100 میلیون دلار نیزبرای ارتقا ارتباط دانشگاه و صنعت پیش بینی شده است.

• ۱۸ تیر, ۱۳۹۲