چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس،رئیس ستاد توسعه فناوری و تنی چند از نمایندگان مجلس و فعالان محیط زیست ۲۷ شهریور در محل مصلی امام خمینی (ره) کار خود را آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد،در این مراسم علی ربیعی با اشاره به اهمیت حوزه زیست فناوری،گفت:متاسفانه هنوز این حوزه برای مردم شناخته شده نیست.
وی افزود:با حمایت از شرکت های دانش بنیان در این حوزه می توان به اشتغال زایی کمک نمود.
ربیعی با اشاره به رتبه چهاردهم ایران در جهان در حوزه فناوری،ابراز امیدواری کرد:با سیاست های دولت این رتبه ارتقا پیدا کند.
وی افزود: پژوهش های علمی باید به حوزه های کارآفرینی متصل شود.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری نیز با بیان اینکه امسال ۲۶۱ شرکت در نمایشگاه حضور دارند که این تعداد در مقایسه با دوره قبل بیش از ۶۳ درصد افزایش داشته است،گفت:این نمایشگاه شامل بخش‌های کشاورزی، سلامت، ​ محیط زیست، پزشکی، مواد و تجهیزات، خدمات و سرمایه گذاری و دانش آموزی است.
قانعی افزود: در این دوره از نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، نشست محققان بیوتکنولوژی و زنجیره تجاری سازی برگزار و جایزه زیست فناوری نیز اعطا می‌شود.
گفتنی است چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ۲۷ الی ۲۹ شهریور ماه در مصلی امام خمینی (ره)در حال برگزاری است که در این نمایشگاه پارک علم و فناوری یزد و چند شرکت فعال آن در حوزه زیست فناوری حضور دارند.

• ۲۷ شهریور, ۱۳۹۶