نمایشگاه فن بازار یزد همزمان با هفته پژوهش و فناوری، صبح روز سه شنبه 7 آذرماه در سالن فجر دانشگاه یزد افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری یزد، مراسم افتتاح این نمایشگاه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد، رییس پارک علم وفناوری یزد، رییس دانشگاه یزد و مسئولان استان و با شعار پژوهش تقاضا محورو تجاری سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال برگزار شد.
نمایشگاه فن بازار با هدف پیوند و ارتباط بیشتر میان مراکز علمی و صنعت استان و تولید محصولات فناوری متناسب با نیاز جامعه به صورت سالانه و همزمان در سراسر کشور در یزد نیز برپا شده و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.
گفتنی است تجلیل از فناوران و پژوهشگران برگزیده، برگزاری پنل های تخصصی و رونمایی از دستاوردهای فناوری از برنامه های جانبی این نمایشگاه است.