در جلسه ای که سه شنبه 9 شهریور ماه سال جاری در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت خود را از برگزاری هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی توسط پارک علم و فناوری یزد اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد و دبیر هشتمین دوره مسابقات ضمن ارائه گزارش عملکرد برگزاری دوره های قبلی این مسابقات، حمایت ها و اهداف پارک علم و فناوری یزد از برگزاری این مسابقات را از ابتدا تاکنون تشریح نمود. وی ترویج فرهنگ کارآفرینی مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان را مهمترین هدف پارک علم و فناوری از برگزاری این مسابقات دانست.

در ادامه ، بای، مدیر کل توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری مسابقات، با اشاره به سیاست های معاونت علمی در ترویج و گسترش علوم و فناوری های نوین، حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری را از این مسابقات اعلام و ابراز امیدواری نمود که این حمایت گامی در جهت رشد و گسترش این مسابقات به عنوان مسابقات مرجع در زمینه دانش آموزی می باشد.

شایان ذکر است زارع، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش، با برشمردن اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، این مسابقات را گامی در جهت ترویج خلاقیت و نوآوری در بین دانش آموزان دانست و افزود در همین راستا وزارت آموزش و پرورش دبیرخانه دائمی این مسابقات را به استان یزد واگذار نموده است.

• ۲۸ شهریور, ۱۳۹۵