به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رازقی در «هم اندیشی ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش‌بنیان» که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه در شهریور ماه سال جاری احکام اعضای هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی از سوی رئیس جمهور صادر شده است، گفت: از مهرماه امسال مقدمات فعالیت صندوق شامل تدوین آیین‌نامه‌های مالی معاملاتی، اداری و استخدامی انجام شده است تا جهت تصویب نهایی به هیات امنا تقدیم شود. وی افزود: پس از تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان در آبان ماه سال جاری، جهت فعالیت بهتر صندوق، اصلاحات مختصری در این آیین‌نامه هم انجام شد. رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه سرمایه اولیه این صندوق سه هزار میلیارد تومان است تصریح کرد: در حال رایزنی با صندوق توسعه ملی برای همکاری در جهت اعطای تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان هستیم. وی گفت: نباید تصور شود که شرکتهای دانش بنیان، صرفا شرکتهایی زیان‌ده بوده که فقط نیازمند کمک بلاعوض هستند، بلکه این شرکتها باید سودآور باشند و ارزش افزوده بالایی تولید کنند.

رازقی افزود: پس از تشخیص صلاحیت شرکتهای دانش‌بنیان از سوی «کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکتها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا»، این شرکتها به صندوق معرفی می‌شوند و صندوق بررسیهای فنی و اقتصادی را بر روی طرح های این شرکتها انجام خواهد داد. رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: سیاست صندوق، عدم گسترش سازوکار اداری خود است و صندوق در صدد است که از توان مراجع تخصصی کشور در این زمینه استفاده کند، مثلا جهت اعطای تسهیلات از ظرفیت بانکهای عامل و صندوقهای پژوهش و فناوری استفاده کند.

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره فعالیتهای «کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکتها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا» گفت: در فرآیند تشخیص شرکتهای دانش بنیان این کارگروه نقش بسیار کلیدی دارد که باید هر چه سریعتر آیین نامه مرتبط نهایی و اجرایی شود.

گفتنی است، در هم اندیشی ارزیابی تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور، نقطه نظرات خود را درباره «آیین‌نامه تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش‌بنیان» ارایه دادند.

• ۲ اسفند, ۱۳۹۱