برای نخستین بار، دو مؤسسه فناور در مرکز رشد هنر و معماری مستقر شدند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، مسؤول راه اندازی مرکز رشد هنر و معماری با اعلام این خبرافزود: این مرکز بر اساس تفاهمنامه همکاری سه جانبه پارک علم و فناوری و دانشگاه یزد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت خواهد کرد.

“علی اکبر قیومی” با اشاره به لزوم تأمین فضای کاری مناسب برای فعالیت این مرکز اظهار داشت: با همکاری نزدیک و صمیمانه مدیریت دانشکده معماری بخشی از عمارت مرتاض که به تازگی مرمت و مورد استفاده قرار گرفته است به این منظور اختصاص یافته و لازم است در این خصوص از توجه و مساعدت جدی ریاست دانشکده هنر و معماری در تمامی مراحل راه اندازی این مرکز تقدیر نمود.

وی افزود: در جلسه ای که با حضور معاونین دانشگاه و پارک علم و فناوری یزد و ریاست دانشکده معماری برگزار گردید، دو مؤسسه فناور که با همت دو تن از دانشجویان دوره دکتری گروه معماری شکل گرفته اند با دفاع از جوانب فنی و اقتصادی ایده هایشان برای حضور در این مرکز پذیرش شدند.

قیومی ادامه داد: دفاتر کاری و دفتر اداری مرکز رشد نیز از سوی پارک علم و فناوری یزد تجهیز و آماده بهره برداری شده و در اختیار موسسات قرار گرفته است.

مسؤول راه اندازی مرکز رشد معماری و هنر در پایان سخنان خود، با تاکید بر علاقمندی و آمادگی این مرکز برای بررسی کارشناسانه و حمایت از نوآوری های اقتصادی و فناورانه در حوزه کاری گسترده هنر، صنایع دستی و معماری از متخصصان، هنرمندان و دیگر علاقمندان برای بازدید و استفاده از امکانات و اعتبارات حمایتی پارک علم و فناوری یزد دعوت به عمل آورد.

• ۲۸ آذر, ۱۳۹۵