مدیرعامل شرکت پیشتازان توسعه ماهان یزد:

مدیرعامل شرکت پیشتازان توسعه ماهان یزدگفت: این ظرفیت در پارک علم و فناوری وجود دارد که شرکت های فعال در حوزه فناوری نرم در نقش اتاق فکر توسعه و سیاستگذاری آینده استان باشند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، شرکت پیشتازان توسعه ماهان یزد، در سالجاری در هفته پژوهش به عنوان یکی از شرکت های فناور برتر استان معرفی شد.

مدیرعامل این شرکت در خصوص شاخص های انتخاب شرکت فناور برتر اظهار داشت: تخصص و تجربه کاری، نیروی انسانی، اجرای طرح های فناورانه، وضعیت بازار و قراردادهای منعقده بعنوان شاخص های اصلی در انتخاب فناور برتر نقش دارد که مهمترین فاکتور موفقیت شرکت توسعه ماهان یزد، گستردگی بازار بود.

الهه افسریه ادامه داد: توسعه بازار در کنار توسعه خدمات، از اولویت های این شرکت می باشد زیرا اتکا به بازارهای محدود و مقطعی، تضمین کننده موفقیت در آینده نخواهد بود به همین منظور این شرکت توسعه بازار و توسعه خدمات خود را در کنار رضایت حداکثری مشتریان خود به عنوان اصلی ترین اهداف در نظر دارد.

وی پیش بینی آینده، برنامه ریزی و سیاست گذاری با کمترین ریسک به منظور رسیدن به چشم انداز و اهداف مطلوب در افق های مشخص در بخش های مختلف سازمانی و منطقه ای به ویژه بخش کلان، منابع انسانی، بازار و حوزه اجتماعی را اصلی ترین نیاز کنونی سازمان های دولتی و غیر دولتی عنوان کرد و اظهار داشت: شرکت پیشتازان توسعه ماهان با استفاده از تکنیک های تحلیلی دقیق آماری و بهره گیری از علوم مدیریت، ضمن شناسایی آینده مطلوب برای سازمان ها، به عنوان بازوی فکری و برنامه ریزی آتی بخش دولتی و خصوصی می باشد.

افسریه در خصوص اشتغال زایی این شرکت خاطر نشان ساخت: 15 نفر با مدرک کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مدیریت، آمار، صنایع، برنامه ریزی شهری و روستایی و جامعه شناسی با شرکت همکاری دارند و شرکت از مشاوره بیش از 10 متخصص در حوزه های مختلف که از اعضای هیات علمی دانشگاه ها و یا دستگاه های اجرایی هستند، نیز بهره می برد.

وی با تاکید بر حمایت معنوی پارک و نقش موثر آن در موفقیت شرکت­های پارک عنوان کرد: حمایت از شکل دهی هسته اولیه شرکت، کمک به هویت­سازی و برندسازی آن، قرار گرفتن در کنار سایر رقبا که منجر به هم افزایی و دانش افزایی و اشتراک گذاری بازار از مواردی است که پارک علم و فناوری با فراهم آوردن آن بستر رشد شرکت­ها را فراهم نموده است.

افسریه، بازارسازی و گسترش فضای کسب و کار در حوزه فناوری­های نرم را از موفقیت های پارک علم و فناوری یزد دانست و خاطر نشان کرد: از آغاز فعالیت پارک یزد در این حوزه شاهد حضور شرکت­های موفق و صاحب سبک با توانایی رقابت در سطح کشوری هستیم که هم افزایی بین این شرکت ها آن­ها را قادر به مشارکت در پروژه ملی و کلان خواهد کرد.

وی در پایان توجه بیش از پیش مسئولان استان به حوزه پژوهش­های توسعه و حمایت از شرکتهای فعال این حوزه را عامل رشد و برنامه محوری استان توصیف کرد.

گفتنی است شرکت پیشتازان توسعه ماهان یزد، از سال 1388 فعالیت خود را با رویکرد جدید در راه ترویج مطالعات پژوهشی در حوزه مدیریت توسعه، مطالعات آماری و برنامه ریزی اجتماعی آغاز کرده است و دارای مجوز فناوری از پارک علم و فناوری یزد، دارای رتبه B شرکت فناور از پارک علم و فناوری وگواهی صلاحیت آماری (صنعت و معدن، اقتصادی اجتماعی، خدمات و کشاورزی) از مرکز آمار ایران است.

• ۲۴ آذر, ۱۳۹۵