محمدعلی شایق، مدیرعامل شرکت ناب اندیشان ساینار صنعت یزد مستقر در پارک علم و فناوری یزد، از برگزاری اولین همایش بسته بندی های نوین می گوید.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، محمدعلی شایق زمینه اصلی فعالیت شرکت ناب اندیشان ساینار صنعت یزد را ارائه خدمات فنی مهندسی و مشاوره ای در حوزه های آرایشی بهداشتی و صنعت غذا عنوان کرد و گفت: این شرکت دارای مجوز آموزشی از سازمان کل غذا و دارو است.
مدیرعامل شرکت ناب اندیشان ساینار صنعت یزد از برگزاری اولین همایش بسته بندی های نوین در سطح استان خبر داد و افزود: این همایش با حمایت مالی و معنوی پارک علم و فناوری یزد و همکاری دانشگاه یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، دانشگاه رفسنجان و شرکت شهرک های صنعتی استان برگزار شد.
شایق اظهار کرد: حدود 25 تا 30 درصد از فرآورده های کشاورزی در فرآیند بسته بندی تا مرحله مصرف دچار ضایعات می شود، که غذای10 میلیون نفر را تامین می کند؛ راهکار مناسب جهت کاهش این ضایعات و جلوگیری از خروج ارز از کشور، می تواند استفاده از روش های نوین بسته بندی مواد غذایی باشد.
وی در خصوص سرفصل های این همایش افزود: کاربرد بسته بندی های نوین با توجه به پتانسیل های استان به ویژه افزایش ماندگاری در بسته بندی شیرینی جات برای صادرات، استفاده از بسته بندی های آنتی باکتربال، استفاده از بسته بندی های هوشمند شناساگر فساد مواد غذایی و کیسه های زیست تخریب پذیر و سازگار با محیط زیست از مباحث مطرح شده در این همایش بود.
شایق مخاطبین این همایش را مدیران و مسئولین فنی، مسئولین کنترل کیفیت، مدیران فروش، طراحان بسته بندی و فعالین حوزه صنعت غذایی دانست و تصریح کرد: محمدحسین مصدق؛ معاونت سازمان غذا و داروی یزد، رضا مورکیان؛ رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به عنوان مدیر اجرایی، پروفسور حسین نازک دست و تیم همراه به عنوان مدرس در حوزه صنعت پلیمر و دکتر یاسایی به عنوان مدرس بسته بندی های نو و خلاق در این همایش حضور داشتند.
گفتنی است همایش بسته بندی های نوین با حمایت پارک علم و فناوری یزد در تاریخ چهارم و پنجم مرداد ماه سالجاری در سالن همایش های باقرالعلوم برگزار شد.

• ۱۸ مرداد, ۱۳۹۶