استاندار یزد:

استاندار یزد رویکرد دولت تدبیر و امید را حرکت به سمت خصوصی سازی دانست و گفت: اجرای طرح منطقه ویژه پارک علم و فناوری استان یزد نیاز به جذب سرمایه بخش خصوصی دارد.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از استانداری یزد، “سید محمد میرمحمدی” روز سه شنبه در دیدار با مسئولان پارک علم و فناوری یزد ضمن تبریک میلاد حضرت رسول اکرم(ص)، حضرت امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت، اظهار داشت: از پارک علم و فناوری یزد بازدید خواهم کرد.
استاندار یزد با اشاره به اینکه دیدگاه من توسعه پارک های علم و فناوری در استان یزد است، گفت: استان یزد از نظر وجود استعداد و مباحث فرهنگی و دینی و سلامت در شرایط خوبی قرار دارد.
وی افزود: مرکزیت استان یزد در سطح کشور و وجود نیروهای مستعد از جمله ظرفیت های استان برای توسعه پارکهای علم و فناوری است.
استاندار یزد خاطر نشان کرد: پارک علم و فناوری در استان ظرفیت بسیار وسیعی دارد.
در ابتدای جلسه “محمد علی امراللهی” رییس پارک علم و فناوری یزد به ارائه گزارشی از روند پیش روی این پارک پرداخت.
گفتنی است تجاری سازی یافته‌های پژوهش با استفاده از توان بخش خصوصی توسط شرکتهای کوچک و متوسط دانش بنیان و ایجاد ثروت و رفاه اجتماعی با استفاده از دانش برای مردم از مهمترین وظایف پارکهای علم و فناوری است و استان یزد با اخذ مجوز شورای عالی عتف می تواند اولین منطقه ویژه علم و فناوری در سطح کشور را در استان یزد راه اندازی نماید.

• ۲۵ دی, ۱۳۹۲