به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، محمد مهدی‌نژاد نوری در نود و هفتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عتف با اعلام جزئیات لایحه بودجه 92 در بخش پژوهش کشور، گفت: در بودجه سال 92 فصل مربوط به علم و فناوری و سایر فصول مرتبط با پژوهش، در مجموع تفاوتی با سال گذشته ندارد.
وی با بیان اینکه شیوه توزیع بودجه در بخش پژوهش کشور در سال 92 نسبت به سالهای گذشته متفاوت است، افزود: در لایحه بودجه 92، حدود 75 میلیارد تومان نیز به صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص داده شده است.
مهدی‌نژاد نوری اظهار داشت: 40 طرح کلان ملی در 60 دانشگاه و پژوهشگاه کشور در حال انجام است که مطالعات اولیه آنها آغاز شده و تیمهای تحقیقاتی این پروژه‌ها نیز شکل گرفته است و منابع اولیه برای اجرای این طرحها نیز ارائه شده است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به ضرورت اجرای قانون شرکتهای دانش بنیان برای حمایت از نخبگان گفت: قانون حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان احکام بسیار روشنی داشت و امیدواریم روند اجرایی آن در آینده افزایش یابد.

• ۸ فروردین, ۱۳۹۲