مراسم اختتامیه المپیاد دانش آموزی فکری، آموزشی، سرگرمی، 26 فروردین 98 در دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این مراسم حسینعلی ملانوری، رئیس سازمان دانش‌آموزی استان با بیان اینکه دو هزار دانش‌آموز در المپیاد بازی های فکری، آموزشی و سرگرمی در استان حضور داشتند، گفت: المپیاد دانش‌آموزی زمینه و بستر تمرین رفاقت و شکست خوردن را برای دانش‌آموزان مهیا می سازد که نتیجه ماه ها و حتی سال ها تمرین را در عرصه رقابت به ظهور رسانند.
وی افزود: استارت المپیاد نبوغ در سال 96 زده شد و حضور اکثریت دانش‌آموزان در المپیاد مربوط به نواحی 1 و 2 بوده که برگزیدگان المپیاد به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.
رئیس سازمان دانش‌آموزی استان همچنین از دستگاه های مختلف از جمله پارک علم و فناوری یزد که در این موفقیت و اجرایی نمودن این امر دخیل بودند صمیمانه تقدیر و تشکرکرد.
گفتنی است، المپیاد دانش‌آموزی نبوغ در اسفند ماه سال 97 با مشارکت سازمان دانش‌آموزی استان، اداره کل آموزش و پرورش و پارک علم و فناوری یزد در رشته های هوافضا، رباتیک، دومینو، جنگا، روبیک، پنتاگو، ریورسی، کریدور و لیوان چینی برگزار شد.

• ۲۷ فروردین, ۱۳۹۸