طرح بسیج ملی کنترل فشار خون سه شنبه 28 خرداد 98 در پارک علم و فناوری یزد اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در راستای اجرای مرحله دوم طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در سراسر کشور و استان یزد، تیم اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی یزد با حضور در سالن موسسات پارک یزد فشار خون بیش از 80 نفر از مدیران ستاد و شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری یزدرا اندازه گیری کردند.

در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بیش از 25 دستگاه دولتی، غیردولتی و خبرگزاری‌های رسمی کشور مشارکت دارند و در اجرای آن از ظرفیت تمامی نهادهای عمومی و خصوصی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها، بسیج، هلال‌احمر، انجمن پزشکان، نظام پزشکی، بیمه‌ها و دستگاه‌های ذیربط مانند شهرداری استفاده می‌شود.

افرادی که در مرحله غربالگری به‌ عنوان بیمار فشارخون بالا شناسایی شوند پس از دریافت پیامک به مراکز جامع خدمات سلامت و یا پزشک مربوطه ارجاع  و مراحل مراقبت و درمان خود را به‌صورت رایگان دریافت می‌کنند.

اجرای این طرح فردا نیز در پارک علم و فناوری یزد ادامه دارد.

• ۲۸ خرداد, ۱۳۹۸