محمد مهدی لطفی، رئیس پارک علم و فناوری یزد روز شنبه ۲۱ دی ۹۸ با مدیران عامل شرکت های مستقر در پارک دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، محمد مهدی لطفی در این نشست با اشاره به آماده سازی طرح جامع پارک، گفت: عزم لازم برای آماده‌سازی و واگذاری زمین‌های طرح جامع وجود دارد. زیرا هم شرکت‌های بزرگ‌تر و هم پارک برای پذیرش شرکت‌های کوچکتر به این فضا نیاز دارند.
وی تصریح کرد: با آماده سازی طرح جامع پارک زمینه استقرار و فعالیت شرکت‌های فناور و دانش بنیان در استان فراهم می‌شود.
لطفی بر لزوم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این طرح تاکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همکاری دولتی در طرح جامع پارک، ضامن توسعه زیست بوم فناوری استان است.
گفتنی است؛ در این نشست همچنین حسین رحیمی، معاون هماهنگ‌کننده امور پشتیبانی پارک یزد گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده، عملیات اجرایی و نحوه پذیرش در این طرح را ارائه کرد.