در دومین روز هفته پژوهش، هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و بهزاد سلطانی، رئیس صندوق شکوفایی و نوآوری، ۲۲ آذر در محل نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در مراسم افتتاح این نمایشگاه منصور غلامی، وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هفته پژوهش فرصتی برای توجه به تولیدات علمی و تبدیل آن به ثروت است، اظهار داشت: مراکز علمی و فناوری، سرمایه‌های اصلی در اقتصاد جامعه به شمار می‌روند. از این رو با برگزاری این هفته جامعه با دستاوردهای علمی کشور آشنا خواهند شد.
وی نقش پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در توسعه کشور را مهم ارزیابی کرد و افزود: بررسی روند توفیقات کشور نشان‌ می‌دهد که حرکت ما،‌ حرکت امیدوارکننده است؛ و این ما را موظف می‌کند که تلاش خود را مضاعف کنیم.
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه برای توسعه علم و فناوری و ایجاد اکوسیستم نوآوری باید همه در یک صف قرار بگیریم، گفت: ما در کشور نیازمند زیست بومی برای کسب و کارهای دانش بنیانیم که در آن استارتاپ ها از ایده و علم تولید شده در دانشگاه ها قابل شکل گیری باشند.
مجید متقی‌طلب، دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری با بیان اینکه امسال نمایندگانی از کشورهای آذربایجان، قزاقستان و پاکستان در برگزاری این نمایشگاه مشارکت داشتند، گفت: در این دوره از نمایشگاه 193 مرکز تحقیقاتی حضور دارند و در سامانه این نمایشگاه نیز تعداد 3449 طرح ثبت‌نام شده است.
گفتنی است، هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار ۲۲ تا ۲۶ آذر در محل نمایشگاه های بین المللی تهران ادامه دارد.