سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری، دوشنبه 12شهریور 97، با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و روسای پارک های علم و فناوری ایران و بیش از 50 کشور جهان در سالن اجتماعات هتل عباسی اصفهان آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این کنفرانس منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حضور علوم جدید در توسعه اقتصاد ملی را حاصل کوششی با طول عمر تنها دو دهه عنوان کرد و گفت: خوشبختانه این تلاش ها منجر به دستاوردهای خوبی در این مدت زمان کوتاه شده است.
وی افزود: در سطح کشور 43 پارک علم و فناوری فعال وجود دارد که یکی از بزرگترین و قدیمی ترین آنها، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است و مورد بازدید و ارزیابی حضار قرار خواهد گرفت.
وزیر عتف با بیان اینکه پارک‌های موجود در کشور محل مناسبی برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان است، اظهار داشت: تعداد 5000 شرکت دانش‌بنیان در این مراکز ثبت شده است و مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان تحت نظارت پارک‌ها با ایجاد مجموعا 42000 شغل و ارتباط مستقیم با دانشگاه‌ها، توانسته مسیر صنعت و شخصیت‌های علمی را به آینده‌ای امیدوار کننده هموار کند.
غلامی ثبت بیش از 370 مورد به صورت علائم تجاری در سال گذشته را از دستاوردهای عملی در این حوزه دانست و افزود: تلاش در ایجاد دانشگاه‌های کارآفرین و حمایت از اقدامات علمی در این بستر از برنامه‌های ملی در آینده است.
وی همکاری‌های بین دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری با مراکز رشد در کنار این مجامع علمی را عامل ایجاد جریان توسعه اقتصادی و اجتماعی در ایران عنوان کرد وگفت: حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان محصول این جریان است.
غلامی افزود: امیدوارم ادامه ارتباطات علمی و همکاری‌های جهانی در استفاده از علم و تکنولوژی به نفع آیندگان به پایان رسد.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز در سخنان خود با اشاره به رتبه اول ایران در میزان ذخایر هیدروکربنی، سیاست سرمایه گذاری‌های جدید را بهادهی به اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد و چشم‌انداز ایران را حضور در لیست قدرت‌های اقتصادی جهان ترسیم کرد.
وی شرایط محیطی و اکوسیستم را بر پیشرفت کیفیت پارک‌های علم‌وفناوری تاثیرگذار خواند و افزود: سعی داریم تا دید نسبت به پارک های علم و فناوری بهبود یابد.
جوزف پی کی، رئیس مجمع بین‌المللی پارک های علم و فناوری در افتتاحیه کنفرانس، از نیازهای پارک های علم و فناوری سخن گفت و هدف مجمع را ارتقا سطح زندگی در جامعه جهانی عنوان کرد و سخنان خود را با تشکر از عوامل اجرایی کنفرانس در ایران به پایان رساند
گفتنی است، پس از اتمام مراسم افتتاحیه، در بخش‌های مختلف کنفرانس، سخنرانان به معرفی ایده های علمی خود پرداخته و بصورت همزمان در نمایشگاه جانبی این کنفرانس، غرفه‌های حاضر از پارک‌های علم و فناوری شهرهای مختلف به ارائه اطلاعات مجموعه خود به بازدیدکنندگان پرداختند.
سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری،۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه در محل هتل عباسی اصفهان ادامه دارد.

• ۱۲ شهریور, ۱۳۹۷