• تاریخ:
  • موقعیت:
    پارک علم و فناوری یزد

شرح فراخوان:

نظر به تقاضای شرکت های فناور و دانش‌ بنیان  و واحدهای تحقیق و توسعه برای عضویت و استقرار در طرح جامع پارک علم و فناوری یزد، این پارک فراخوانی را برای پذیرش اعلام می‌نماید، تا براساس آن، قطعات محدود  به عنوان فاز اول طرح جامع پارک علم و فناوری یزد، در ارزیابی متقاضیان به مناسب‌ترین آنها به صورت اجاره 99 ساله واگذار شود.

شرایط پذیرش

متقاضیان پذیرش در طرح جامع پارک می توانند  از هر یک از گروهای زیر باشند:

• کلیه شرکت های پسارشدی مستقر در پارک
  • شرکتهای دانش‌بنیان دارای صلاحیت
  • شرکت های خدمات مهندسی یا تولید فناوری
  • واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و سازمان ها و شرکتهای دولتی و غیردولتی
  • واحدهای تحقیقاتی و فناوری دارای مجوز از وزارتخانه‌های ذی ربط
  • مراکز توسعه فناوری
  • شتاب دهنده ها و مراکز رشد خصوصی

مهلت مجاز برای احداث ساختمان، استقرار و بهره‌‎برداری از فضای دانشی احداث شده، 27 ماه خواهد بود.

با توجه به محدودیت اراضی باقیمانده طرح جامع و تعداد بالای متقاضیان، انتخاب شرکت‍‌های واجد شرایط به صورت رقابتی و از میان کلیه متقاضیان در محدوده زمانی با رعایت معیارهای زیر خواهد بود:

معیارهای فناوری :

• درسطح اول یا دوم ارزیابی سطح فناوری پارک قرار بگیرد.
  • حداقل ارزش فناوری متعلق به شرکت 40 میلیارد باشد.
  • حداقل 50 درصد فروش آخرین اظهارنامه مربوط به فناوری های مورد پذیرش باشد.

معیارهای مالی:

• حداقل میانگین مبلغ فروش در سه سال منتهی به آخرین اظهارنامه 20 میلیارد ریال باشد.
  • به طور متوسط حداقل 10 نفر نیروی انسانی بیمه شده توسط شرکت در سه سال آخر منتهی به ارزیابی حضور داشته باشند.
  • حداقل سرمایه ثبتی شرکت 10 میلیارد ریال باشد.

پذیرش موسسات در طرح جامع پارک منوط به کسب حد نصاب در حداقل دو معیار از معیارهای فناوری و دو معیار از معیارهای مالی می‌باشد.

این اراضی به صورت اجاره 99 ساله واگذار شده و  هر گونه انتقال به غیر بایست  با هماهنگی و تایید پارک انجام شود.

فرآیند بررسی درخواست پذیرش و انعقاد قرارداد

متقاضیان پذیرش در طرح جامع پارک علم و فناوری یزد، لازم است از تاریخ 25/05/1399 الی 15/06/1399 ضمن تکمیل فرم درخواست پذیرش به ارسال و تکمیل مدارک مورد نیاز نیز اقدام نمایند. در ادامه، ارزیابی فنی و مالی متقاضیان استقرار در پارک انجام خواهد شد. در مرحله آخر، فرآیند انعقاد قرارداد واگذاری اراضی به شرکتهای تایید شده در کمیته پذیرش پارک،  انجام خواهد شد. شایان ذکر است، با توجه به محدودیت قطعات قابل واگذاری، علاوه بر معیارهای تعیین شده، زمان ثبت‌نام و کامل بودن مدارک ارسالی نیز در تعیین اولویت انتخاب قطعه و انعقاد قرارداد با متقاضیان اثرگذار خواهد بود.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری درخواست‌های ارسالی، می‌توانند با شماره تلفن 37260105-035 تماس حاصل نمایند و برای تحویل فرم درخواست  و فایل های مربوط به مدارک ثبت نام در ساعت اداری به آدرس: یزد – خیابان مطهری- پارک علم و فناوری یزد (مرکز فناوری اقبال) – ساختمان جامع مراکز رشد- طبقه اول – دفتر خدمات فناوری و عارضه یابی پارک مراجعه نمایند.

YSTP BP

_اراضی_طرح_جامع