شرکت مهندسی درخشان صنعت ایساتیس

رزومه

معرفی

این مجموعه با همت گروهی از متخصصین و مبتکرین که دارای سابقه فنی و علمی درخشان بوده‌اند در سال ۱۳۸۲ شروع به فعالیت کرده¬است. هدف ما ایجاد بستری مناسب برای ایده‌پردازی و طراحی محصولات و خدمات نوآورانه است. تمرکز این مجموعه بر ارائه راهکارهای کاملاً تخصصی و حرفه‌ای پایش کمیت‌های فیزیکی است.
کلیه محصولات این شرکت با نام تجاری سامایش به بازار عرضه می¬شود. ما توانسته¬ایم با ایجاد محیطی خلاق و پویا، کلیه تجهیزات سخت¬افزار و
نرم¬افزارهای سامایش را در داخل شرکت طراحی و تولید کنیم، از اینرو سفارشی‌سازی محصولات و طراحی و تولید راهکارهای متناسب با نیاز هرمشتری را، از مزایای رقابتی خود قرار داده‌ایم تا بتوانیم خدماتی متناسب با نیاز مشتریان به ایشان ارائه دهیم.
نتیجه فعالیت این شرکت تاکنون، نصب و بهره‌برداری از بیش از 25000 نقطه ثبت کمیت‌های فیزیکی در بیش از ۸۰ شهر کشور بوده¬است، لذا میتوانیم با تجربه و تیم کاری کاملاً حرفه‌ای که در اختیار داریم، امنیت خاطر را برای مشتریان خود جهت پیاده‌سازی سامانه‌های پایش ایجاد کنیم.
همواره نیروی انسانی کارآمد پشتوانه اصلی شرکت در دستیابی به فن¬آوری برتر بوده¬است. با توجه به اهمیت این موضوع، شرکت توانسته با جذب نیروهای خلاق و ممتاز، برتری فنی و علمی خود را حفظ کند.

خدمات و محصولات

سامایش (سامانه جامع پایش کمیت‌های فیزیکی)
پایش )مشاهده و نظارت) کمیت¬های فیزیکی (دما، رطوبت، ولتاژAC ، ولتاژ DC، پارامترهای رکتیفایر، پارامترهای دیزل ژنراتور، پارامترهای UPS، اعلام حریق، نشت آب، وجود حرکت، اندازه¬گیری ارت، گرد و غبار انباشته، جریان هوا ، باز بودن درب رک، فشار نسبی و…) یکی از نیازهای اساسی بسیاری از سازما¬ن¬ها و مراکزی است که رعایت استانداردهای محیطی برای آنها اهمیت دارد. در این سامانه‌ها تغییرات پارامترهای فیزیکی می¬تواند تأثیر بسیاری برکیفیت محصول نهایی و عملکرد مطلوب فرآیندها بگذارد. در این راستا شرکت درخشان صنعت با چندین سال کار پژوهشی و مهندسی متمرکز در جهت ارائه سامانه¬ای یکپارچه، دقیق و توسعه یافته اقدام نموده¬است.
سامانه¬ی طراحی شده توسط شرکت با نام تجاری سامایش معرفی می¬گردد و شامل مجموعه¬ای از سخت افزار و نرم افزار است.
سامایش، سامانه¬ی جامع وکاملاً خودکار برای نظارت بسیار دقیق و پیوسته بر مقادیر این پارامترها در دستگا¬ه¬ها و محل‌های نگهداری مواد حساس است. سامایش، ابزاری بسیار قوی وکارآمد برای بهبود مدیریت کنترل کیفی و یاری دهنده سازمان¬ها در راه رسیدن به استانداردهای کاری بالاتر است. در این سامانه ابتدا تجهیزات اندازه‌گیری کمیت¬های فیزیکی، در محیط¬های کاری و یا بر روی دستگاهها نصب شده و مقادیر آنها را به رایانه اصلی موجود در هر مجموعه ارسال می¬نماید. سرور مرکزی ضمن پردازش اطلاعات موجود، امکان ارائه نمودارها و گزارش¬های متنوع و مقادیر لحظه‌ای را برای هر کاربر متصل به شبکه یا وب ایجاد می¬نماید. همچنین این مجموعه با یکپارچه¬سازی و تجمیع اطلاعات از شرایط محیطی امکان استخراج گزارش¬های مدیریتی برای اتخاذ تصمیمهای جامع را فراهم می سازد.

اعضا

مجتبی ایزدی