شرکت تعاونی دانش بنیان فناوران صنعت رباتیک یزد

رزومه

معرفی

شرکت فنی و مهندسی فناوران صنعت رباتیک یزد در اسفندماه سال 1390 با مشارکت و همکاری تعدادی از مهندسین و متخصصین مجرب در علم مکاترونیک و رباتیک که سابقه بیش از 4 سال همکاری با یکدیگر درتیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد را داشته‌اند. باهدف اصلی برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت و به‌ کارگیری علوم روز دانشگاهی جهت حل مشکلات صنایع شروع به فعالیت نموده است.
شرکت فناوران صنعت رباتیک با به‌کارگیری متخصصین ماهر و باتجربه در زمینه الکترونیک و مکاترونیک، خودکفایی و کارآفرینی را ملاک و سرلوحه خود قرار داده و با تولید قطعات و بردهای الکترونیکی و استقرار سیستم مدیریت کیفیت سعی در توسعه بازار خود می‌نماید.

خدمات و محصولات

سیستم هوشمند آبیاری گیاهان در آبیاری‌های تحت‌فشار، دستگاهی کاملاً هوشمند است که با دریافت، نظرات انسانی از طرف کارشناسان خبره در امر کشاورزی و ترکیب نمودن آن با عواملی محیطی از قبیل دما و رطوبت خاک، دمای هوا، نوع فصل و نوع گیاه و … که توسط انسان در آبیاری قابل‌شناسایی و اندازه‌گیری نمی‌باشد، با استفاده از الگوریتم‌های هوشمند جوانب اساسی در آبیاری مناسب و علمی گیاهان را بررسی و وظیفه آبیاری فضاهای سبز را بر عهده بگیرد.
سیستم هوشمند آبیاری فضای سبز در 5 مدل C800,C400,C200,S500,FS WATER طراحی شده است.
مدلC800 یک مدل عمومی است که بیشتر تولیدات ما را نیز شامل می شود. مدلFS water طرح نهایی شرکت برای ابیاری می باشد که توانایی کنترل و مانیتورینگ آبیاری در سطح یک شهر را دارد.

قابلیت‌های دستگاه آبیاری هوشمند:
• منوی فارسی
• تقویم شمسی
• مجهز به سنسورهای دما و رطوبت هوا
• مجهز به سنسور فشار
• مجهز به سنسور رطوبت خاک
• ارسال پیامک و دریافت فرمان‌ها دستوری از راه دور
• صرفه‌جویی 55% در مصرف آب نسبت به غرقابی
• هوشمند نسبت به فصول
• هوشمند نسبت به محیط
دارای 1 تا 100 خروجی شیر برقی (برای هر خروجی می توانید برنامه جداگانه ای را تنظیم کنید)
دارای خروجی پمپ یا چاه آب