شرکت تعاونی دانش بنیان رویان پژوهان کویر
    kavir.mpm@gmail.com
  • کد پستی:
  • آدرس:
    یزد، صفائیه، چهارراه پژوهش، مرکز فناوری دانشگاه یزد، ساختمان شماره 2، شرکت تعاونی دانش بنیان رویان پژوهان کویر

رزومه

معرفی

آینده پژوهی، دانش تحلیل، طراحی و برپایی هوشمندانه آینده است. این دانش در پی آن است که به شیوه‏ ای آگاهانه، عاملانه و پیش دستانه، انسان را از غافلگیری در برابر توفان سهمگین تغییرات و پیشرفت‌های سرسام آور محافظت کند. آینده پژوهان برای مطالعه و تحلیل آینده، سرگرم بررسی نظام یافته و پیوسته روندها و رویدادهای حاکم بر وضعیت کنونی برای ترسیم صحنه های آینده و تقریر آینده ای مطلوب هستند.
روند شتابان علوم و فناوری ها و پیامدهای شگرف آن‌ها بر تمامی عرصه‌های حیات بشری، سازمان‌ها و افراد را بر آن داشته که به این حوزه ها نگاهی عمیق تر داشته باشند. این مقوله به ویژه در حوزه های راهبردی که رقابت در آن‌ها، حکم مرگ و زندگی یک ملت را دارد، از اهمیت دو چندانی برخوردار است.
بر این اساس هدف اصلی پروژه های این شرکت، کشف پیش دستانه‌ علایم تغییر، شناسایی و تحلیل روندهای تأثیرگذار و ترسیم صحنه های آینده در حوزه های راهبردی است تا با ترسیم دورنماهای آینده در کم‌ترین تأثیر، بتواند با ایجاد روزنه ای برای نگاه به فرداها، فرصت های غلبه بر آینده را فراهم سازد.
بدون تردید، این شرکت برای کامیابی و موفقیت بیشتر، یاری تمامی مدیران، آینده پژوهان و راهبردپردازان استانی و کشور را طلب می‌کند که با نگاه ژرف و دیدگاه‌های حکیمانه‌ خود، ما را در این مسیر پرفراز و نشیب همراهی کنند.

خدمات و محصولات

خدمات عمده شرکت با محوریت مقوله آینده پژوهی و مدیریت راهبردی در چند بخش کلی ارائه می شود:
1. برگزاری دوره های آموزشی با محوریت آشنایی جامعه دانشجویی با مقوله آینده پژوهی در سایر حوزه های علمی
این دوره ها به صورت عام در طول دوره تحصیلی دانشجویان رشته های مختلف دانشگاهی با محوریت بر مقولات آموزشی و پژوهشی نوین با تکیه بر سایر مقولات مرتبط با بحث آینده پژوهی و به شکل خاص و به صورت اختصاصی برای مدیران سازمان های دولتی و خصوصی متقاضی شرکت در دوره های خاص برگزار می-شود.
2. انجام پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی مورد نیاز سایر سازمان های دولتی و خصوصی سطح استان یزد
3. ارائه خدمات مشاوره ای در حوزه آینده پژوهی و مدیریت راهبردی

اعضا