شرکت تعاونی دانش بنیان آپافن

معرفی

شرکت تعاونی دانش بنیان آپافن در جهت توسعه جامعه دانایی محور فعالیت خود را از آذر ماه 1390 در زمینه های اتوماسیون صنعتی، مکاترونیک، برق و کنترل صنعتی آغاز نموده است. گروه آپافن با بهره مندی از دانش فنی و با بیش از 10 سال سابقه پرسنل در صنایع مختلف توانسته است جوابگوی نیاز صنایع مختلفی از جمله نساجی باشد.

خدمات و محصولات

۱ـ دستگاه کنترل کیفیت نخ شانل(OPTIC)
این سیستم در آخرین مرحله تولید نخ شانل به کار گرفته می شود و صحت نخ تولیدی را از لحاظ میزان پرز و نمره نخ مورد بررسی قرار می¬دهد. این دستگاه با بهره‌گیری از قطعات پیشرفته نوریOPTICAL) ) و پردازش دیجیتال ، حساسیت به نور محیط را حذف می‌نماید.
دستگاه فوق قابلیت نصب بر روی انواع دستگاه‌های وایندر و تنظیم طول کچلی مجاز در محدوده 1 سانتیمتر الی تا 15 سانتیمتر را دارد. در ادامه برخی امکانات جدید این سیستم معرفی می¬گردد:
• تشخیص چهار نوع خطای نخ شانل
• کاملا اتوماتیک و بدون نیاز به تنظیم نمره نخ
• قابلیت تنظیم طول کچلی مجاز
• عدم حساسیت به نور محیط
• قابلیت فرمان به نازل تمیز کننده
• قابلیت توقف دستگاه در صورت هرگونه خرابی نخ یا واحد
۲- دستگاه وایندر نخ شانل
این دستگاه وظیفه انتقال نخ تولیدی دستگاه ریسندگی برای تجمیع چند دوک بر روی یک دوک با قابلیت تنظیم کشش نخ را بر عهده دارد.

اعضا

علی اصغر خاکپور مروستی