توسعه فناوری اندیشه پویا ایساتیس

رزومه

معرفی

– شرکت توسعه فناوری اندیشه پویا ایساتیس با شماره ثبت از سال 1397فعالیت خود را در زمینه ابزاردقیق و هوشمندسازی تجهیزات، با تمرکز بر حیطه منابع طبیعی بخصوص منابع آبی آغاز نمود. وجود کادر مجرب، با تجربه‎ای کارامد جهت شناخت و چاره‎اندیشی مسائل استراتژیک در حوضه منابع طبیعی از جمله پتانسیل های این شرکت می باشد.
مأموریت گروه اندیشه پویا ، فراهم ساختن تجهیزات لازم جهت برداشت مداوم اطلاعات رسوب و سیلاب درایستگاههای هیدرومتری کشور و تجهیز و هوشمندسازی دستگاه های سنتی برداشت اطلاعات منابع آب برای کاربران و زیرمجموعه‎های وزارت نیرو می باشد. استفاده از محصولات این شرکت میتواند در سالهای آتی بسیاری از ابهامات موجود در زمینه سیلاب و خسارت ناشی از رسوب را برطرف سازد و در تکمیل بانک اطلاعاتی بهره‎برداران منابع آبی موثر باشد. چنین اقدامی زمینه ساز برآورد خسارت بحران و کمک به مدیران و برنامه‎ریزان منطقه ای و ملی جهت برنامه‎ریزی‎های کلان آب و خاک و حفظ سرمایه‎های طبیعی این مرز و بوم خواهد بود.

استفاده از تخصص کارامد، ترکیب مناسب کادر فنی و تخصصی منابع آب شامل ( برنامه نویس، منابع آب، ابزار دقیق و الکترونیک)، استفاده از تجربیات قبلی، رایزنی با مسوولان سطح کلان –بخصوص مسوولان وزارت نیرو و دریافت نامه اعلام نیاز و انعقاد طرح پژوهشی جهت آزمون دستگاه-، تنوع محصولات و قیمت‎گذاری مناسب از جمله مزیت‎های این شرکت در مقایسه با رقبا می‎باشد.
رسیدن به یک تولید کننده موفق ملی و بین‎المللی در مدت یک دوره ده ساله، از چشم‎اندازهای آتی این شرکت می‎باشد.در نظر داریم با هوشمندسازی محصولات کاربردی ایستگاههای هیدرومتری و سایت‎های بهره‎برداری آب، از پیشگامان این عرصه باشیم. امیدواریم با توان هرچه تمام، در راستای پیشبرد این اهداف و تامین داده های موردنیاز بخش تحقیقات و اجرا بکوشیم.

خدمات و محصولات

محصولات کلیدی شرکت شامل
1-دستگاه ديجيتال اندازه گير رسوب‎ معلق
2-دستگاه هوشمند کنترل برداشت و توزیع آب

از قابلیت‎های دستگاه اندازه گير رسوب‎ می‎توان به موارد زیر اشاره نمود:
• بومی بودن
• امکان ارائه عدد مربوط به رسوب جابه جا شده در بستر رودخانه، در مقیاس زمانی دقیقه و لذا برطرف نمودن نقص کمبود اطلاعات مربوط به داده‎های رسوبی حاصل از ایستگاه‎های هیدرومتری کشور.
• حجم بالای ذخیره سازی اطلاعات.
• مصرف کم انرژی و عدم نیاز به برق شهری.
• قابلیت جابه جایی راحت.
• قرارگیری مستقیم داخل جریان رودخانه و عدم نیاز به پمپاژ و نیروی انسانی.
• قیمت پایین نسبت به مشابه خارجی.
قابلیت‎های‎ دستگاه هوشمند کنترل برداشت و توزیع آب به شرح زیر می‎باشد:
• کیفیت بالای قطعات
• قابلیت کنترل توسط مرکز جمع آوري و مدیریت برداشت چاههاي منطقه
• صدور فرمان قطع جریان آب و خاموش کردن تابلو برق در صورت اتمام سهمیه تخصیص داده شده یا هر نوع دستکاري غیر مجاز
• ثبت قرائت ها و رخدادهاي روزانه
• کنترل برداشت بی رویه از چاهها
• امکان تعیین حجم قابل برداشت برای مشتری
• داشتن کارت حاوی اطلاعات
• امکان کنترل بهره‎برداران
جهت حفظ مالکیت دستگاه رسوب‎سنج اخذ گواهینامه ثبت اختراع و انعقاد طرح پژوهشی با وزارت نیرو با نظارت دانشگاه تربیت مدرس انجام شده است.

جهت توسعه کمی و کیفی محصولات، برنامه بروزرسانی محصولات، همگام با فناوری‎های جدید انجام خواهد شد. بدین منظور، اعضا تیم R & D شرکت ملزم به شناسایی فرصت‎ها، چالش‎ها، تکنولوژی‎ها و بروزرسانی آنها هستند. به عنوان مثال پرتابل نمودن دستگاه رسوب سنج از جمله برنامه های توسعه دستگاه می باشد که در دستور کار آینده قرار دارد.

اعضا

فاطمه برزگري بنادكوكي