کسب مقام سومی شرکت بیستون کویر در جشنواره ایران ساخت

شرکت دانش بنیان صنعتی و معدنی بیستون کویر یزد توانست در بخش رسانه های دیداری و شنیداری در رشته تیزر تبلیغاتی، مقام سوم جشنواره ملی فرهنگی و هنری ایران ساخت را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فرهنگی و هنری ایران ساخت، شنبه 18 دی ماه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار و از نفرات برتر تقدیر شد.

نخستین جشنواره ملی فرهنگی هنری «ایران ساخت» با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شعار «فناوری ایرانی؛ کسب و کار ایرانی» و با هدف جریان سازی در حمایت از تولید ساخت داخل و دانش بنیان در چهار بخش ادبیات، رسانه های دیجیتال، رسانه های دیداری و شنیداری و هنرهای تجسمی برگزار شده است.

گفتنی است شرکت بیستون کویر یزد در زمینه خدمات فنی، مهندسی معدن، سیستم های نوین معدنکاری و دیسپچینگ فعالیت می کند و از سال 1390 تاسیس و در پارک علم و فناوری یزد مستقر می باشد.

آدرس کوتاه :