نداشتن استراتژی و چشم انداز مشخص از مهمترین مشکلات شرکت های حوزه فناوری های نرم

مدیرعامل شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر امین پویا:

مدیرعامل شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر امین پویا گفت: عدم آگاهی از توانایی های خود و نداشتن استراتژی و چشم انداز مشخص برای شرکت ها، مهم ترین مشکلات شرکت های حوزه فناوری های نرم است که رصد کردن فعالیت دیگر شرکت ها و ارائه مشاوره های تخصصی می تواند تا حدودی در این زمینه راهگشا باشد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر امین پویا از سال 1394 در زمینه دانش پژوهی حسابداری و مالی در مرکز رشد علوم انسانی پارک علم و فناوری یزد شروع به فعالیت کرده است که دانش پژوهی محض، دانش پژوهی ادغام، دانش پژوهی کاربرد و دانش پژوهی آموزشی از مهم ترین حوزه های فعالیتی و ایده محوری این شرکت است.

اکرم تفتیان در خصوص ضرورت و هدف تاسیس این شرکت اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به سرعت تغییرات و تحولات، آموزش و کسب مهارت ها برای رسیدن به موفقیت ضروری است و آموزشی که شما یا فرزندانتان در محیط های مدرسه، دبیرستان و یا دانشگاه کسب می نمایید به هیچ وجه پاسخگوی چالش های محیط های اجرایی و حرفه ای نیست که این شرکت با ارائه آموزش های به روز مالی و حسابداری در حال خدمات رسانی به عموم جامعه و خانواده ها، حسابداران و مدیران مالی و غیرمالی است.

وی ادامه داد: این شرکت پس از کسب مجوزهای لازم جهت فعالیت در فضای مجازی و شبکه های اینترنتی در جهت برآورده کردن اهداف و رسالت خود اقدام به ایجاد پورتال تخصصی تیم متفکران نوین مالی نموده است که در آن زیر سایت هایی با کارکردهای گوناگون مانند وب سایت اشتراک دانش و مهارت مالی و حسابداری، وب سایت قرآن پژوهی مالی و حسابداری، وب سایت توسعه نگر دانش و مهارت مالی و حسابداری، وب سایت آتیه ‏نگر دانش و سواد مالی ‏مدیران ارشد، وب سایت بهینه نگر دانش و سواد مالی خانواده، وب سایت ‏توسعه توانمندی و فرصت های شغلی مالی و حسابداری، وب سایت انتخاب برتر محصولات، خدمات و بازار حسابداری و مرکز مشاوره الکترونیک حسابداری مالی و سرمایه گذاری ایجاد شده است.

تفتیان افزود: حضور فعال اعضای اصلی و هیات مدیره شرکت در محیط های دانشگاهی و تجربه اجرایی آنها سرمایه اولیه شرکت بوده است که باعث شده با فعالیت در محیط دانشگاه با علم روز و با فعالیت در محیط اجراء با نیازها و کمبود های صنعت در زمینه حسابداری و مالی آشنا شده و آگاهی کاملی پیدا نمایند.

وی با اشاره به حمایت های صورت گرفته توسط پارک علم وفناوری یزد اظهار داشت: پارک علم و فناوری یزد علاوه بر در اختیار قراردادن مکان جهت فعالیت، مشاوره های ارزنده ای در جهت تحقق اهداف به تیم شرکت ارائه نموده است.

مدیرعامل شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر امین پویا اضافه کرد: بسیاری از شرکت ها که به تازگی وارد پارک علم و فناوری می شوند تا کنون هیچگونه فعالیت تجاری نداشته و از سوی دیگر منابع مالی آنها بسیار محدود می باشد. لذا همراهی کردن با آن ها در تمام زمینه ها از جمله تولید و تجاری سازی مهم می باشد.

اکرم تفتیان در پایان با اشاره به الزام شرکت شدن مجموعه تا قبل از فراهم شدن زمان تبدیل وضعیت از پیش رشد به رشد تصریح کرد: بسیاری از مجموعه ها درگیر ثبت شرکت و تکالیف قانونی می گردند و سپس تبدیل وضعیت نشده و مجبور به خروج از پارک فناوری می شوند حال آنکه هنوز تعهدات قانونی شرکت ها را به مراجع مربوطه با خود به همراه دارند. پس بهتر است اول وضعیت پذیرش مشخص شده و سپس شرکت ثبت شده و نیروی بیمه شده داشته باشد.

گفتنی است کسب عنوان تنها تیم برگزیده در بخش کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان در اولین جشنواره تولید محتوای دیجیتال ایران در دانشگاه صنعتی شریف و کسب رتبه سوم در دهمین مسابقات نمایشگاه رسانه های از افتخارات شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر امین پویا در سالجاری بوده است.

آدرس کوتاه :