شناسایی و پرورش سخنوران برتر کشوری هدف اصلی میکروفن

مهلت ارسال آثار به اولین مرحله مسابقه ملی سخنوری میکروفن پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری یزد، مسابقه ملی میکروفن با حمایت پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد و دانشگاه امام جواد(ع) برگزار می شود.

مدیرعامل شرکت حامی نگار فناور پارسیان، برگزارکننده این مسابقه در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد در خصوص روند برگزاری این مسابقه اظهار داشت: مسابقه در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی برگزار می گردد که شرکت کنندگان در مرحله مقدماتی تا تاریخ 15 ام دی ماه یک ویدیو چند دقیقه ای با موضوع آزاد را ارسال کردند.

"حمید علی بیگی" ادامه داد: این مسابقه ملی در چهار بخش دانش آموزی با عنوان المپیاد ملی دانش آموزی سخنوری؛ بخش دانشجویی، بخش پرسنل شرکت های خصوصی و کارکنان دولتی و بخش آزاد برای سایر مخاطبان برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: دانش آموزان می توانند موضوعات مربوط به مباحث آموزشی را ارائه کنند و کارکنان دولت و پرسنل شرکت ها به عنوان سخنران یک سازمان و دانشجویان به عنوان سخنگویان و متخصصیان فناوری و بازار به رقابت پرداخته و گروه آزاد نیز با تصمیم هیئت داوران در یکی از این سه حوزه رقابت خواهند کرد.

مسئول برگزاری مسابقه میکروفن با بیان اینکه در انتخاب آثار راه یافته به مرحله دوم محدودیت تعداد وجود نخواهد داشت، گفت: برای افراد منتخب مرحله اول کارگاه های آموزشی رایگان از جمله زبان بدن و فن بیان برنامه ریزی شده است.

علی بیگی ادامه داد: در مرحله نیمه نهایی ساخت دو کلیپ با موضوع مشخص در دستور کار شرکت کنندگان قرار می گیرد.

مدیر عامل شرکت حامی نگار فناور پارسیان، با بیان غیرحضوری بودن نحوه ی داوری در دو مرحله اول،  داوری مرحله ی آخر را حضوری عنوان کرد و افزود: برگزیدگان مرحله نیمه نهایی در مرحله آخر به صورت اجرای زنده در برابر داوران و حضار به رقابت خواهند پرداخت.

وی تصریح کرد: 633 نفر تا تاریخ 14 ام دی ماه در این مرحله از مسابقه ثبت نام کرده اند که از این تعداد 70 درصد شرکت کنندگان از سایر استان های کشور و 30 درصد از استان یزد است.

علی بیگی در پایان سخنان خود افزود: به کلیه افرادی که به مرحله نیمه نهایی رسیده اند گواهی نامه مسابقه از سوی پارک علم و فناوری ارائه می گردد و به نفرات برگزیده نهایی جوایز ارزنده ای شامل تسهیلات همکاری با شرکت حامی نگارفناور، کمک هزینه چاپ مقالات و سفر به خارج از کشور تعلق می گیرد.

گفتنی است شرکت حامی نگار فناور پارسیان یکی از شرکت های مستقر در مرکز رشد علوم انسانی پارک علم وفناوری یزد است که فعالیت خود را از مهرماه سالجاری آغاز کرده است.

آدرس کوتاه :